Sabah Saatlerinde Elelktrik kontağından çıktığı belirlenen Metin Tursun'a Ait kiralık evde 7 kişilik aile yaşıyordu.Dumandan Zehirlenen Metin Tursun Hastanede tedavi altına alındı.Durumu iyi olan Tursun Ailesi İçin Eleşkirt Kaymakamlığı,Eleşkirt belediyesi ve hayırsever esnaf ve vatandaşlar seferber oldu.
Olay yerinde incelemelerde bulunan Belediye başkanı Ramazan Yakut ve kaymakam Mustafa Duruk'un talimatıyla Olay yerine gelen Vakıf müdürü Hayrettin Murat yanan evde inceleme ve tespit çalışmalarını yerinde incelediler.
EVİ YANAN TURSUN AİLESİNE EV BULUNARAK EŞYALARIDA DÖŞENİYOR.
Başkan Yakut ve Kaymakamlık tarafından Aynı mahalede kiralık bir ev bulundu.Kirası vakıf tarafından karşılanacak Evin bazı eşyaları Belediye başkanı Ramazan Yakut karşıladı. İlçemiz Cumhuriyet caddesinde bulunan Kılıç Mobilya sahibi Caner Kılıç tarafından 2 çekyat verildi.
Vakıf Müdürüde Aileye her türlü maddi destek olacaklarını belirtti.
Başta Kaymakamlığımız,ilçe belediyemiz ve hayırsever esnafımız,vakıf müdürlüğü,İHH temsilcileri Sadık Yami ve diğer mahalle halkı , ve tüm emeği geçen herkesten Allah razı olsun.